Hackers van allerlei pluimage, verenig u en hack in vrede.

Een beetje reclame, doorspoelen mag, maar verder lezen wordt sterk aangeraden.

Supertof initiatief, voor de derde keer in Europa. Met dit jaar ook een bus uit de Lage Landen. Op deze StartupBus mogen enthousiaste hackers uit onze contreien niet ontbreken! Eindbestemming is het Pioneers Festival te Wenen.
Met een snelheid van max 80 km\u , optimale 3G dekking 🙂 , rest jullie 72 uur om samen op roadtrip met een groep vreemden een startup te bedenken, te bouwen en te lanceren.

Dus hackers van allerlei pluimage verenig u en schrijf je nu in.

Screen Shot 2013-09-23 at 4.33.52 PM

Meer info:
Inmiddels al aan haar derde editie kan met recht en reden gezegd worden dat de StartupBus in Europa vaste voet aan grond heeft gekregen. Dit jaar vertrekken er op zondag 27 oktober zelfs zes bussen uit verschillende hotspots in Europa: London, Parijs, Valencia, Rome, Berlijn en als laatste Amsterdam. Deze laatste bus wordt onder andere georganiseerd door Hans van Gent en Steven Beeckman. Tezamen met een team van 25 hackers (coders), hipsters (designers) en hustlers (business people, marketeers en communications) vertrekken zij via een uitgebreide route waarin een flink aantal startup hotspots in Europa aan gedaan gaan worden naar het Pioneers Festival in Wenen.

De geplande route is niet de minste. Startende in Amsterdam via Antwerpen over Keulen, Berlijn en Praag naar München om uiteindelijk in Wenen te eindigen, alwaar waar de grote finale plaats zal vinden. Teams aan boord van de bus hebben 72 uur de tijd om – terwijl de bus aan 80 km/u door Europa rijdt – samen met een groep vreemden een startup te bedenken, te bouwen en te lanceren.


2012-03-06_08-14-45_439_0Uiteraard houdt startups.be jullie op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de verschillende startups in de bus en over de ervaringen van de buspreneurs. Wil je zelf onderdeel uitmaken van deze intense roadtrip samen met zeer getalenteerde en interessante mensen dan kan ik het van harte aanbevelen om je bij deze aan te melden.firmastart

Facebook – Twitter – WebsiteAdvertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s